Snake

Snake 1.3.96

Klassiek Nokiaspel voor Java

Snake voor Java is een gratis klassieker op je mobiele telefoon. Je bestuurt een slang richting blokjes; laten we ervan uit gaan dat het eten is, want je reptiel groeit er flink van. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Nostalgische gevoelens

TEGEN

  • Saai en suf

Niet bijzonder
5

Snake voor Java is een gratis klassieker op je mobiele telefoon. Je bestuurt een slang richting blokjes; laten we ervan uit gaan dat het eten is, want je reptiel groeit er flink van.

Het groeien van je slang is de moeilijkheid van de game. Als dit beest ergens niet tegen kan, is het namelijk zichzelf aanraken. Het is aan jou dus om dit mormel in allerlei bochten te manoeuvreren op zoek naar eten. Let op, ook de muren aan de zijkant zijn off limits.

Snake is dan wel een klassieker, het spel ziet er gewoon niet uit. Vooral in deze variant met de lelijke groene achtergrond valt op hoe weinig aandacht ze aan het uiterlijk hebben besteed. Ook is de gameplay te eentonig, het weet simpelweg niet lang te boeien.

Voor nostalgische mensen is Snake wellicht even vermakelijk om weer eens te spelen. Voor de rest zal het spel te saai en te lelijk zijn.